Artitec Home

Artitec Home

Artitec Home: Stijlvol deurbeslag voor ieder interieur

Ontdek de 'Home' deurbeslagcollectie van Artitec, een wereld van moderne elegantie. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld en bevat modellen passend bij iedere interieurstijl. Ontwerpen van klassiek tot modern, vervaardigd uit hoogwaardig rvs, messing of een ander materiaal wat de juiste stijl en sfeer voor u creëert. Voor iedere deur of raam bevat de ‘Home’ collectie een kwalitatief hoogwaardige keuze passend bij uw stijl.

De juiste keuze voor een aantrekkelijk totaalplaatje 

Deurbeslag heeft een zeer grote invloed op de algehele esthetiek van een ruimte.  Een deurkruk of raamgreep passend bij uw eigen interieurstijl of de architectuur van uw woning levert een grote bijdrage aan de visuele aantrekkingskracht van de woning. Hierdoor wordt ook uw woongenot vergroot. 

Er kan worden gekozen om uw deurkrukken en venstergrepen evenals de accessoires, zoals vloerstoppers, espagnoletten, meubelknoppen etc., te laten passen bij het interieurontwerp van de ruimte of zelfs passend bij de bouwperiode van de woning. Kiest u voor modellen van messing met een historisch besef van Mi Satori, de minimalistische moderne ontwerpen van M&T of maakt u een keuze uit de diverse rvs, zwarte of brons gecoate modellen van Artitec? Uw keuze zorgt voor een samenhangend en aantrekkelijk totaalplaatje, waarbij uw deuren en vensters naadloos aansluiten bij de rest van uw interieur.

Kwalitatief hoogwaardige materialen

Onze modellen uit de ‘Home’ collectie zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit.  Naast gebruik van hoogwaardige materialen, zoals RVS deurbeslag of messing deurbeslag, zijn praktisch al onze rozetten voorzien van een geïntegreerde veerconstructie. Dit geldt voor zowel een rond rozet als vierkant rozet. Hierdoor voorkomt u dat de deurklink onaantrekkelijk hangt en zorgt u voor ontlasting van het slot. Tevens zijn onze krukgarnituren veelal voorzien van blinde bevestiging voor een modernere en premium uitstraling.

Voor binnen en buiten

Passend bij het interieurbeslag, hebben wij een ruim assortiment buitendeurbeslag. Dit beslag voldoet aan de SKG-normen en is voorzien van drie sterren. Zo is het beslag op uw buitendeuren niet alleen passend bij uw interieur, maar ook nog eens extra sterk en preventief tegen inbraak. Dit geeft naast een mooie uitstraling ook een veilig gevoel. 

Kies voor kwaliteit en diversiteit

Met Artitec's 'Home' deurbeslag kunt u voor elke woning een eigen stijl creëren, of u nu houdt van modern en minimalistisch of juist op zoek bent naar tijdloze elegantie. Een juiste keuze deurbeslag passend bij uw stijl, gevoel of DNA van de woning, is belangrijk voor zowel de esthetiek als de functionaliteit van uw woning.  Ga voor kwalitatief en divers deurbeslag van Artitec en laat uw woning stralen.